Creeaza un speaker care vibreaza

In jos

Frumos Creeaza un speaker care vibreaza

Mesaj Scris de s!mpLE la data de Dum Oct 26, 2008 6:23 pm

1) Pentru inceput deschide in Photoshop o imagine cu un speaker. Eu am ales-o pe cea de mai jos.

2) Selecteaza Pen Tool, apoi realizeaza o cale in jurul unuia dintre difuzoare, apoi apasa Ctrl+Enter pentru a transforma calea intr-o selectie.

3) Selecteaza Rectangular Marquee Tool, apasa click dreapta pe imagine si selecteaza Layer via Copy. Selectia pe care ai facut-o va fi pusa intr-un layer nou.

4) Apasa click dreapta pe layer-ul pe care l-ai creeat si selecteaza Duplicate Layer pentru a realiza o copie a acestuia. Selecteaza copia layerului, apoi mergi la Filter > Blur > Montion Blur si pune setarile din imaginea de mai jos.

5) Apasa Ctrl+J pentru a creea o copie a acestui layer, apoi apasa Ctrl+F pentru a repeta ultimul filtru. Acum trebuie sa ai 4 layere in paleta ta de layere.

6) Daca ai Photoshop CS 3, mergi la Window > Animation, pentru a deschide fereastra Animation. Daca ai o alta versiune de Photoshop, exporta documentul pe care l-ai creeat in Image Ready. Pentru a va putea explica mai usor, am schimbat numele layerelor in 1, 2 si 3.

7) Din paleta de layere, apasa click pe ochiul din dreptul layerelor 2 si 3 pentru a le face invizibile.

8) Deschide meniul paletei Animation apasand pe butonul din dreapta sus al acestei ferestre si selecteaza New Frame. Din paleta de layere fa layerul 2 vizibil din nou.

9) Din meniul paletei Animation selecteaza din nou New Frame, apoi din paleta de layere fa vizibil layerul 3. Schimba timpul de asteptare pentru fiecare frame, ca in imaginea de mai jos. Acum poti apasa Play pentru a vizualiza animatia.

10) Creeaza un nou frame si fa invizibil layerul 3. Creeaza inca un frame si fa invizibil layerul 2. Apasa din nou Play pentru a vizualiza animatia. Acum poti repeta pasii de mai sus si pentru celelalte doua difuzoare.
11) Acum trebuie sa salvam animatia. Daca ai Photoshop CS3 mergi la File > Save for Web and Devices, iar daca ai alta versiune de Photoshop mergi la File > Save Optimized As si salveaza animatia cu extensia gif.

Sursa : Tutoriale Photoshop

s!mpLE
Fondator
Fondator

Numarul mesajelor : 204
Varsta : 24
Data de inscriere : 26/10/2008

Vezi profilul utilizatorului http://warsn.forumer.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum